Pages

Sunday 25 September 2016

Visuomet masčiau, ar išties yra įmanoma susiplanuoti vestuves pačiai, be planuotojų ir streso? Ypač, jei gyveni užsienyje? Sklando mitai ir gandai, kad taip, galima, jei į tai įdėsi labai daug darbo ir brangaus laiko. 
Tuo įsitikinau pati, organizuodama savas vestuves savo pačios rankomis ir artimųjų pagalba. Sakysit, na kas gi čia tokio? Ir tikrai, nieko tokio! Tik norėčiau, jog šis blogas būtų padrąsinimas ir įkvėpimas visoms būsimoms nuotakoms, norinčioms susikurti savą pasaką, nebijančioms atsispirti komercijai ir kurti pasaką taip, kaip pačiai norėtųsi.

Šiais laikais išties viską valdo komercija. Ateina vasara, facebook’e pasiberia nuotraukos su kažkokia nauja vestuvių tendencija, kurią sugalvojo kažkas, jog galėtų pasipelnyti. O gal tiesiog kažkokia ryškesnė ‘žvaigždė’ tokį akcentą pasirinko savosioms vestuvėms, ir štai- to jau reikia pusei būsimųjų nuotakų. Tačiau ar tikrai?

Kaip pirmąjam įrašui, noriu pabrežti, jog didžiausia vestuvių tendencija turėtumėte būti jūs patys. Jūsų kaip poros charakteris turi diktuoti, kas labiausiai tinka JŪSŲ vestuvėms. Kaip ir gyvenime, taip ir visose šventėse, viskas turi būti natūralu ir iš širdies. Stenkitės atrasti Jūsų pačių tendencijas ir lai jos diktuoja stilių Jums.



Foto: Ugne Henriko


No comments:

Post a Comment